Studieinformation

Studenter.

Välkommen till Södertörns högskola! Vi vill ge dig som student bästa möjliga service och stöd under dina studier. Här har vi samlat information som du kan behöva under studietiden.

Vi berättar om campusområdet, vad du behöver känna till när du ska skriva tentor och hur du i slutet av dina studier ansöker om examen. Ett avsnitt riktar sig till dig som funderar på att studera utomlands. Du kan dessutom läsa om hur vi arbetar för att du ska ha bra förutsättningar för att lyckas med dina studier, till exempel via våra studie- och karriärvägledare, högskolans informationstjänst Studentservice, Studieverkstan och Studenthälsan. Om du inte hittar svaret på dina frågor här, är du varmt välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter till dessa och många fler hittar du nedan under fliken Vägledning och stöd. Letar du efter en utbildning? Hitta din utbildning på sh.se/utbildning.

E-post

Din e-post på högskolan är en molntjänst från Microsoft med e-post, kalender och kontakthantering. Postlådan omfattar 50 GB lagringskapacitet och du som student kan skicka e-postmeddelanden som är upp till 25 MB.

Du når din e-postlåda på http://portal.office.com och Inloggningsuppgifterna är de du fått utskickade av högskolan eller Kontakt- och MedieCenter, se exemplet nedan:

Användarnamn: sh12vf4268@suni.se

Lösenord: SH-lösenordet

 

 

 

 

Om du inte kan logga in på din e-post kan en lösning vara att byta lösenord. Vid byte av lösenord synkas lösenordet till alla system (högskolans datorer, DiVA, Office 365 och högskolans trådlösa nätverk).

Här är länken till sidan där du kan byta lösenord.
Byt lösenord via denna länk

Obs! att det kan ta upp till 15 minuter innan det nya lösenordet slår igenom