Om Södertörns högskola

Studenter utanför Södertörns högskolas huvudentréSödertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. Campusområdet ligger i Flemingsberg, 19 minuter med pendeltåg från Stockholms central.

Vi har 11 000 studenter och erbjuder cirka 70 program och 250 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Vi erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet.

Hos oss blandas ämnen, perspektiv, människor och erfarenheter. Här finns de nyfikna och de ifrågasättande. De som söker oväntade kombinationer, utveckling och utmaningar. Här korsbefruktas verklighet och vetenskap.

Hjälp för sökande

På Södertörns högskola använder vi oss av ett elektroniskt rekryteringsverktyg, där du gör din ansökan. För att söka en utlyst anställning fyller du i ett ansökningsformulär, svarar på eventuella frågor samt bifogar efterfrågade bilagor.

Sista datum för ansökan
Observera att din ansökan måste vara registrerad senast klockan 23.59 på angiven sista ansökningsdag. För att ansökan ska vara komplett ska dokumenten alltid bifogas innan sista ansökningsdatum.

Frågor om innehållet i den utlysta anställningen
Om du har frågor om den utlysta anställningen, var vänlig kontakta någon av de angivna kontaktpersonerna i den specifika annonsen.           

Mall för läraransökan
När du söker en läraranställning, se information i denna mall för hur du ansöker och vilka dokument du ska bifoga.
Avsikten med ansökningsmallen är att underlätta för dig som sökande och för sakkunniga som ska bedöma ansökningshandlingarna.

Ett användarkonto ger överblick
Vill du skapa ett användarkonto innan du skickar in din ansökan klickar du på knappen "Logga in eller registrera dig" som finns ovanför listan med lediga jobb. När du har ett konto slipper du fylla i dina personuppgifter varje gång du vill skicka in en ansökan. På kontot får du också överblick över dina ansökningar. Kom ihåg att uppdatera ditt konto, om några uppgifter förändras.

Tekniska problem
Om det uppstår tekniska problem i samband med din registrering av ansökan, var vänlig kontakta i första hand: Anne-Lee Lindgren eller Anna Mustelin