Om Södertörns högskola

Studenter utanför Södertörns högskolas huvudentréSödertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. Campusområdet ligger i Flemingsberg, 19 minuter med pendeltåg från Stockholms central.

Vi har 11 000 studenter och erbjuder cirka 70 program och 250 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Vi erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet.

Hos oss blandas ämnen, perspektiv, människor och erfarenheter. Här finns de nyfikna och de ifrågasättande. De som söker oväntade kombinationer, utveckling och utmaningar. Här korsbefruktas verklighet och vetenskap.

Sociala medier

Södertörns högskola i sociala medier:

Nedan hittar du en lista över Södertörns högskolas officiella sociala medier-kanaler (bokstavsordning):

Facebook

Instagram

iTunes

LinkedIn 

Soundcloud

Twitter

Youtube

Södertörns högskolebibliotek, forskare, ämnen, och andra verksamheter:

Flera andra verksamheter inom Södertörns högskola använder sociala medier, en lista över dem hittar du under sidan Lista sociala medier i högerspalten, eller genom att klicka här.

Kontakta oss!

Har du frågor om Södertörns högskolas närvaro i sociala medier, eller vill komma i kontakt med oss som arbetar med kanalerna? Hör av dig till socialamedier@sh.se så svarar någon från Kommunikationsavdelningen så snart som möjligt.