Om Södertörns högskola

Studenter utanför Södertörns högskolas huvudentréSödertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. Campusområdet ligger i Flemingsberg, 19 minuter med pendeltåg från Stockholms central.

Vi har 11 000 studenter och erbjuder cirka 70 program och 250 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Vi erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet.

Hos oss blandas ämnen, perspektiv, människor och erfarenheter. Här finns de nyfikna och de ifrågasättande. De som söker oväntade kombinationer, utveckling och utmaningar. Här korsbefruktas verklighet och vetenskap.

Jobba hos oss

Södertörns högskola är ett lärosäte med innovativa arbetssätt och attraktiva utbildningar. Här ryms - förutom studenter - också lärare, forskare samt administrativ personal. Kanske vill du bli en av oss? 

Om du är nyfiken på hur det är att arbeta på Södertörns högskola, följ länken  "Möt några medarbetare" till höger. Där kan du läsa om några personligheter som berättar om sina tankar och intryck.

Om du vill se vilka lediga anställningar vi just nu kan erbjuda, följ länken "Lediga anställningar - annonser" till höger.
      
För information om fackliga organisationer, följ länken med samma namn i högermenyn.