Engagemang för både samhälle och individ

Kvalitetsarbete på många nivåer

Grunden för Södertörns högskola är god kvalitet i forskning och utbildning, aktiv studentmedverkan och en målmedveten utveckling av det interna kvalitetsarbetet.

1996 - 2016

Södertörns högskola firar 20 år

20 år av utbildning, forskning och samverkan.

Nyheter om Södertörns högskola

rss
 • 2019-01-30

  Möten, mingel och kunskap vid Södertörn hyllar 2019 - varmt välkommen!

  Träffa våra nyblivna professorer som håller korta "SH Talks", se vem som får utmärkeseln Årets alumn respektive "Guldgripen", studenternas pris till bästa lärare, och lyssna till högskolans nya hedersdoktor Diana M. Mishkova. Allt är gratis och öppet för alla. Varmt välkomna!

 • 2018-12-04

  Saco studentmässa en succé för Södertörns högskola

  Saco studentmässa på Stockholmsmässan i förra veckan blev en succé för Södertörns högskola och under mässan slog man rekord i antalet insamlade e-postadresser från gymnasieelever som är intresserade av högskolans utbildningar. – Det var en härlig stämning i Södertörns högskolas monter under alla mässdagar. Det var underbart att se alla härliga möten och pratstunder mellan alla nyfikna gymnasieelever och våra studentambassadörer, säger Marika Metsola Renström, projektledare på Södertörns högskola.

 • 2018-10-30

  Missade du att nominera din favorit till Årets alumn 2018?

  Du är inte ensam, ni är många som har nominerat era favoriter men några verkar ha missat att nomineringen stängde i fredags.

Om högskolan

Högskolan.

Strategier och kvalitet

Södertörns högskola