Om Södertörns högskola

Studenter utanför Södertörns högskolas huvudentréSödertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. Campusområdet ligger i Flemingsberg, 19 minuter med pendeltåg från Stockholms central.

Vi har 11 000 studenter och erbjuder cirka 70 program och 250 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Vi erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet.

Hos oss blandas ämnen, perspektiv, människor och erfarenheter. Här finns de nyfikna och de ifrågasättande. De som söker oväntade kombinationer, utveckling och utmaningar. Här korsbefruktas verklighet och vetenskap.

Om webbplatsen

Södertörns högskolas webbplats lanserades i oktober 2011. Här hittar du information om webbplatsen sh.se. Vår målsättning är att följa de rekommendationer som finns för offentliga webbplatser.

Materialet på denna webbplats tillhandahålls av Södertörns högskola i syfte att ge information om högskolan, våra utbildningar, forskning och samverkan med näringsliv och samhälle.

Vi arbetar löpande med att kvalitetssäkra webbplatsen för att det ska vara så lätt som möjligt att hitta och använda för dig som besökare.

All information som publiceras på webbplatsen ska vara tillgänglig och användbar för alla besökare, oavsett om du har någon funktionsnedsättning och oavsett vilken webbläsare eller vilket operativsystem du använder. Om du har problem med att använda någon del av webbplatsen vill vi gärna att du kontaktar oss och berättar vad som inte fungerar. Du kan rapportera fel eller ge synpunkter på webbplatsen genom att e-posta info@sh.se. På så sätt hjälper du oss att förbättra vår webbplats. Självklart gäller detta också om du har frågor kring informationen på den här sidan eller förslag på förbättringar.

Södertörns högskola tar inte ansvar för innehåll eller eventuella felaktigheter på andra webbplatser som vi länkar till från sh.se.