Om Södertörns högskola

Studenter utanför Södertörns högskolas huvudentréSödertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. Campusområdet ligger i Flemingsberg, 19 minuter med pendeltåg från Stockholms central.

Vi har 11 000 studenter och erbjuder cirka 70 program och 250 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Vi erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet.

Hos oss blandas ämnen, perspektiv, människor och erfarenheter. Här finns de nyfikna och de ifrågasättande. De som söker oväntade kombinationer, utveckling och utmaningar. Här korsbefruktas verklighet och vetenskap.

Profilprodukter och presentartiklar

ProfilprodukterSödertörns högskola har tagit fram olika typer av profilprodukter, såsom ryggsäckar, pennor och block, give-aways och kläder.

Hela sortimentet finns till försäljning hos Harrys böcker, bokhandeln på campusområdet. Här kan studenter och personal se hela sortimentet och köpa eller beställa profilprodukter och give-aways.

Ett urval ur sortimentet:

  • Ryggsäckar.
  • Kläder.
  • Block, pennor och mappar.
  • Gåvor.

Välkommen till Harrys böcker för att se hela sortimentet!