Event och lokaler

Moas båge och folk på torgetSödertörns högskola ligger söder om Stockholm i Flemingsberg, 19 minuter med pendeltåg från Stockholm city. Hos oss blandas ämnen, perspektiv, människor och erfarenheter. Här finns de nyfikna och de ifrågasättande. De som söker oväntade kombinationer, utveckling och utmaningar. Här korsbefruktas verklighet och vetenskap.

I ljusa och trevliga lokaler erbjuder vi mötesplatser för flertalet typer av evenemang. Här kan det arrangeras allt ifrån större konferenser och bolagstämmor till mindre styrelsemöten.

Behöver du hjälp med att anordna ditt event? Event på Södertörns högskola kan hjälpa dig med allt ifrån att boka lokaler till att planera och genomföra eventet.

Service

Event- och projektstöd hjälper dig med allt från planering till genomförande.Oavsett storleken på ditt event hjälper vi dig från planeringsstadiet till genomförande. Vi som arbetar på event har lång erfarenhet av planering och genomförande av event och konferenser och hjälper dig säkerställa att ni får ett lyckat möte. Allt för att göra ditt event till ett som gästerna sent kommer att glömma!

Event arbetar med planering och koordinering av interna och externa event på högskolan. Vi kan bland annat hjälpa till med: 

  • Projektledning (möten, planering, logistik, beställningar mm.)
  • Deltagaradministration (anmälningssidor, webb, e-post, namnskyltar mm.)
  • Lokaler (bokning, teknik, möblering, garderob, dekorationer mm.