Studieinformation

Studenter.

Välkommen till Södertörns högskola! Vi vill ge dig som student bästa möjliga service och stöd under dina studier. Här har vi samlat information som du kan behöva under studietiden.

Vi berättar om campusområdet, vad du behöver känna till när du ska skriva tentor och hur du i slutet av dina studier ansöker om examen. Ett avsnitt riktar sig till dig som funderar på att studera utomlands. Du kan dessutom läsa om hur vi arbetar för att du ska ha bra förutsättningar för att lyckas med dina studier, till exempel via våra studie- och karriärvägledare, högskolans informationstjänst Studentservice, Studieverkstan och Studenthälsan. Om du inte hittar svaret på dina frågor här, är du varmt välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter till dessa och många fler hittar du nedan under fliken Vägledning och stöd. Letar du efter en utbildning? Hitta din utbildning på sh.se/utbildning.

SH Innovation

För dig som vill utveckla en affärsidé.

Vi är en del av högskolans samverkansuppdrag som arbetar med innovation, entreprenörskap och utmaningsdriven samverkan. Under terminen arrangerar vi olika inspirationsaktiviteter, workshops i idéutveckling och erbjuder rådgivning för dig som vill utveckla en idé.

Alla tjänster är kostnadsfria och vänder oss till både studenter, doktorander, anställda och alumner.

Ni kan nå oss på ide@sh.se

SH Innovation workshop VT16

Bild: Aron Podavka