Kalendarium

rss

Här presenteras Södertörns högskolas kalendarium. Du kan hitta fler kalenderposter eller se specifika kalenderposter genom att välja ett eller flera filter till höger. För att se kalenderposter som redan har passerat kan du använda filtret Tidpunkt och ange ett eget tidsintervall. Våra arrangemang är för det mesta kostnadsfria och öppna för alla. Om annat gäller framgår det i kalendarieposten.

 • 03
  OKT

  Styra med tillit – vad säger forskningen?

  Ett öppet seminarium i arrangemang av Förvaltningsakademin vid Södertörns högskola. Här diskuteras aktuella frågor om förvaltning och förvaltningspolitik, med inledningar av inbjudna gäster, såväl förvaltningsforskare som förvaltningspraktiker.

  Seminariet hålls av docent Louise Bringselius, Lunds Universitet, prof. Bo Rothstein, Göteborgs universitet, prof. Mats Bergman, SH och docent Magdalena Elmersjö, SH. Louise Bringselius har redigerat och övriga inledare har skrivit bidrag till Tillitsdelegationens forskningsvolym Styra och leda med tillit. Forskning och praktik (SOU 2018:38). Länk finns nedan.

  Obs dag och tid!

  En av Förvaltningsakademins uppgifter är att utgöra en arena för möten mellan förvaltning och akademi. Som en del i detta arrangerar vi en öppen seminarieserie om förvaltningspolitik.

  Tid och plats

  När: onsdag 3 oktober kl. 13:00-16:00

  Vad: seminarium

  Var: Sal ME 552, på plan 5 i ME-flygeln, Södertörns högskola.

  Arrangeras av: Förvaltningsakademin vid Institutionen för samhällsvetenskaper, Södertörns högskola.