Kalendarium

rss

Här presenteras Södertörns högskolas kalendarium. Du kan hitta fler kalenderposter eller se specifika kalenderposter genom att välja ett eller flera filter till höger. För att se kalenderposter som redan har passerat kan du använda filtret Tidpunkt och ange ett eget tidsintervall. Våra arrangemang är för det mesta kostnadsfria och öppna för alla. Om annat gäller framgår det i kalendarieposten.

 • 04
  DEC

  Valet 2018 - varför gick det som det gick?

  Eftervalsanalys med forskare samt medarbetare från några av landets tankesmedjor och tidningsredaktioner. Öppet för alla intresserade!

  Vid detta symposium analyseras vem som egentligen vann valet? Varför gick det som det gick? Vilken roll spelade valrörelsen? Är det den politik som förts innan valet som kan förklara utgången? Vad har frågor som klimat, migration och välfärd spelat för roll?
   

  Paneldeltagare:

  • Maria Oscarsson, prof., Göteborgs universitet
  • Jens Rydgren, prof., Stockholms universitet
  • Karin Pettersson, Schibsted
  • Karin Pihl, Liberala Nyhetsbyrån
  • Karin Svanberg- Sjövall, Timbro

  Moderator:

  Jenny Madestam, fil dr, Södertörns högskola

  Vid symposiet bjuds det på fika. För att minimera svinn ber vi dig anmäla ditt deltagande till: cpo@sh.se, senast den 29/11 2018.

  Tid och plats

  När: tisdag 4 december kl. 13:00-16:00

  Vad: symposium

  Var: Sal MB 503, på plan 5 i B-flygeln, Moas båge, Södertörns högskola, Campus Flemingsberg

  Arrangeras av: Centrum för studier av politikens organisering (CPO) vid Institutionen för samhällsvetenskaper, Södertörns högskola