Kalendarium

rss

Här presenteras Södertörns högskolas kalendarium. Du kan hitta fler kalenderposter eller se specifika kalenderposter genom att välja ett eller flera filter till höger. För att se kalenderposter som redan har passerat kan du använda filtret Tidpunkt och ange ett eget tidsintervall. Våra arrangemang är för det mesta kostnadsfria och öppna för alla. Om annat gäller framgår det i kalendarieposten.

 • 12
  DEC

  Ämbetsmannastaten och det demokratiska genombrottet

  Ett öppet seminarium i arrangemang av Förvaltningsakademin vid Södertörns högskola. Här diskuteras aktuella frågor om förvaltning och förvaltningspolitik, med inledningar av inbjudna gäster, såväl förvaltningsforskare som förvaltningspraktiker.

  Förvaltningsakademins bidrag till firandet av hundraårsminnet av riksdagens beslut (17 december 1918) om allmän rösträtt.

  Panel: Prof.Torbjörn Nilsson och prof. Rune Premfors, Södertörns högskola, samt docent Helena Wockelberg, Uppsala universitet.

  Obs dag!

  En av Förvaltningsakademins uppgifter är att utgöra en arena för möten mellan förvaltning och akademi. Som en del i detta arrangerar vi en öppen seminarieserie om förvaltningspolitik.

  Tid och plats

  När: onsdag 12 december kl. 13:00-14:30

  Vad: seminarium

  Var: Sal UB 425, på plan 4 i Biblioteket, Södertörns högskola.

  Arrangeras av: Förvaltningsakademin vid Institutionen för samhällsvetenskaper, Södertörns högskola.