Kalendarium

rss

Här presenteras Södertörns högskolas kalendarium. Du kan hitta fler kalenderposter eller se specifika kalenderposter genom att välja ett eller flera filter till höger. För att se kalenderposter som redan har passerat kan du använda filtret Tidpunkt och ange ett eget tidsintervall. Våra arrangemang är för det mesta kostnadsfria och öppna för alla. Om annat gäller framgår det i kalendarieposten.

 • 11
  SEP

  Projektifiering - en trojansk häst i kommunal förvaltning

  Ett öppet seminarium i arrangemang av Förvaltningsakademin vid Södertörns högskola. Här diskuteras aktuella frågor om förvaltning och förvaltningspolitik, med inledningar av inbjudna gäster, såväl förvaltningsforskare som förvaltningspraktiker.

  Postdoktor Mats Fred, Globala politiska studier, Malmö Universitet. Mats disputerade i februari i år (statsvetenskap) vid Lunds Universitet på avhandlingen Projectification.The Trojan horse of local government.

  Obs dag!

  En av Förvaltningsakademins uppgifter är att utgöra en arena för möten mellan förvaltning och akademi. Som en del i detta arrangerar vi en öppen seminarieserie om förvaltningspolitik.

  Tid och plats

  När: tisdag 11 september kl. 13:00-1430

  Vad: seminarium

  Var: Sal ME 452, på plan 4 i ME-flygeln, Södertörns högskola.

  Arrangeras av: Förvaltningsakademin vid Institutionen för samhällsvetenskaper, Södertörns högskola.