Kalendarium

rss

Här presenteras Södertörns högskolas kalendarium. Du kan hitta fler kalenderposter eller se specifika kalenderposter genom att välja ett eller flera filter till höger. För att se kalenderposter som redan har passerat kan du använda filtret Tidpunkt och ange ett eget tidsintervall. Våra arrangemang är för det mesta kostnadsfria och öppna för alla. Om annat gäller framgår det i kalendarieposten.

 • 14
  MAR

  Välkommen på releasefrukost den 14 mars

  Forskningen som bedrivs vid Stockholmsregionens högskolor, särskilt de konstnärliga högskolorna, har lyfts fram som en unik tillgång för regionen. Södertörns högskola fick i uppdrag av Stockholms läns landsting att inventera ny forskning kring kulturella och kreativa näringar.

  Forskningen som bedrivs vid Stockholmsregionens hög­skolor, särskilt de konstnärliga högskolorna, har lyfts fram som en unik tillgång för regionen. Kulturförvaltningen på Stockholms läns landsting gav därför Södertörns högskola i uppdrag att inventera pågående och nyligen avslutad forskning som relaterar till de kulturella och kreativa näringarna. Nu presenteras rapporten, Forskning rörande kulturella och kreativa näringar vid lärosäten i Stockholms län, en inventering. Kom och ta del av många spännande forskningsprojekt och plattformar i Stockholmsregionen!

  Datum: onsdag 14 mars 2018
  Tid: 09.00 – 10.00 (registrering, kaffe och smörgås från kl 08.30)
  Plats: Usine konferens, Fatburen, Södermalmsallén 36, plan 3, Stockholm
  Anmälan: senast 5 mars till brita.osafo@sll.se

  Eva Bergquist, chef för kulturförvaltningen och Nils Ekedahl, vicerektor på Södertörns högskola hälsar välkommen. Presentation av rapportförfattarna Annika Öhrner och Karolina Uggla vid konstvetenskapen, Södertörns högskola, som även deltar i ett samtal med Klara Tomson, tidigare forskare vid Södertörns högskola och Karin Hansson, konstnär vid Kungl Konsthögskolan och forskare vid Stockholms universitet.

  Varmt välkommen!

  Tid och plats

  När: onsdag 14 mars kl. 08:30-10:00

  Vad: övrigt

  Var: Usine konferens, Fatburen, Södermalmsallén 36, plan 3, Stockholm

  Arrangeras av: Kulturförvaltningen, Stockholms läns landsting och Södertörns högskola