Kalendarium

rss

Här presenteras Södertörns högskolas kalendarium. Du kan hitta fler kalenderposter eller se specifika kalenderposter genom att välja ett eller flera filter till höger. För att se kalenderposter som redan har passerat kan du använda filtret Tidpunkt och ange ett eget tidsintervall. Våra arrangemang är för det mesta kostnadsfria och öppna för alla. Om annat gäller framgår det i kalendarieposten.

 • 14
  NOV

  Forskningsfinansieringsdagen 2017

  Välkommen till årets forskningsfinansieringsdag som äger rum tisdagen den 14 november 2017.

  Denna gång kommer Riksbankens Jubileumsfond (RJ), Forte och Formas och berättar om sina kommande utlysningar under 2018. Tanken är att forskare vid högskolan ska kunna informera sig om vilka möjligheter som finns till finansiering av sin forskning samt få möjlighet att ställa frågor.

  Vi börjar dagen med några inledande ord från Södertörns högskolas vicerektor med ansvar för forskning, Ulla Manns, och därefter presenterar finansiärerna kommande utlysningar. Som avslutning har vi gemensam frågestund.

  Antalet platser är begränsat, så anmäl dig snarast möjligt.

  Sista anmälningsdag är måndag 6 november.

  Anmälan skickas till forskningsrådgivare malin.hedengran@sh.se 

  Varmt välkommen!

  Tid och plats

  När: tisdag 14 november kl. 13:00-15:30

  Vad: övrigt

  Var: Sal MB 503, på plan 5 i B-flygeln, Moas båge, Södertörns högskola, Campus Flemingsberg

  Arrangeras av: Avdelningen för verksamhetsutveckling och myndighetsstöd, i samarbete med Institutionen för samhällsvetenskaper vid Södertörns högskola.