Kalendarium

rss

Här presenteras Södertörns högskolas kalendarium. Du kan hitta fler kalenderposter eller se specifika kalenderposter genom att välja ett eller flera filter till höger. För att se kalenderposter som redan har passerat kan du använda filtret Tidpunkt och ange ett eget tidsintervall. Våra arrangemang är för det mesta kostnadsfria och öppna för alla. Om annat gäller framgår det i kalendarieposten.

 • 15
  NOV

  Högre seminarium i medieteknik med Mikolaj Dymek

  Vad håller han på med?! Utförlig, men förhoppningsvis ej långrandig, monolog av nyanställd lektor i medieteknik Mikolaj Dymek

  Mikolajs forskning är i gränslandet mellan ekonomi, kritisk marknadskommunikation/PR, samt digitala medier – med huvudfokus på dataspel. Mikolaj kommer att berätta om detta och även dela med sig av erfarenheter och perspektiv på samverkan med näringsliv.

  TEXTER SOM BEHANDLAS UNDER SEMINARIET:

  • Artikel (2017) Expanding the Magic Circle – Gamification as a Marketplace Icon, Consumption Markets & Culture
  • Artikel (2017) Vägar som bär eller broar som brister? Reflektion över forskningsprojekt i gränslandet akademinkommunikationsbranschen. Nordicom Information 39 (1) 2017
  • Antologi (2016) Dymek & Zackariasson (eds.),The Business of Gamification – A Critical Analysis, Routledge
  • Studenthandbok (2016) Zackariasson & Dymek, Video Game Marketing – A Student Textbook, Routledge
  • Avhandling (2010) Industrial Phantasmagoria: Subcultural Interactive Cinema Meets Mass-Cultural Media of Simulation

  Mikolaj Dymek disputerade 2010 på KTH om den globala dataspelsindustrin, gjorde postdoktorat på Uppsala universitet om “spelifikation inom digital marknadskommunikation”, och har tidigare haft tjänsten universitetslektor i strategisk kommunikation med inriktning mot marknadskommunikation på MKV-institutionen vid Mittuniversitetet. Mikolaj har också arbetat flera år i näringslivet som analytiker/planner som del av en deltagande studie på kommunikationsbyrån Jung Relations, finansierad av Stiftelsen Riksbankens Jubileumsfond inom ramen för det s.k. Flexit-programmet.

   

  Tid och plats

  När: onsdag 15 november kl. 13:00-15:00

  Vad: högre seminarium

  Var: Sal MD338 (låst korridor, kom i tid eller föranmäl dig)

  Arrangeras av: Medieteknik