Kalendarium

rss

Här presenteras Södertörns högskolas kalendarium. Du kan hitta fler kalenderposter eller se specifika kalenderposter genom att välja ett eller flera filter till höger. För att se kalenderposter som redan har passerat kan du använda filtret Tidpunkt och ange ett eget tidsintervall. Våra arrangemang är för det mesta kostnadsfria och öppna för alla. Om annat gäller framgår det i kalendarieposten.

 • 18
  JAN

  Designtävlingen TänkOm! 2019

  Varmt välkommen till finalen av designtävlingen TänkOm! där medieteknik- och journalistikstudenter under tre dagar arbetar med att lösa några av journalistikens och medieteknikens framtidsutmaningar.

  Varmt välkommen till finalen av designtävlingen TänkOm! där medieteknik- och journalistikstudenter under tre dagar arbetar med att lösa några av journalistikens och medieteknikens framtidsutmaningar.

  Syftet med tävlingen är att främja samarbete över ämnesgränser och yrkesområden för att locka fram kreativa och innovativa idéer med utgångspunkt från tävlingens tema. Arrangörer för tävlingen är ämnena Medieteknik, Journalistik och Retorik i samarbete med studentföreningarna, MT-Talks och Kommunikationsavdelningen.

  TänkOm! är en lekfull designtävling för studenter på utbildningsprogrammen "Journalistik och digitala medier" och "It medier och design" på Södertörns högskola. De tävlande lagen, som består av en blandning av studenter från båda utbildningarna, ska under tre dagar ta fram och presentera/pitcha idéer för förnyelse av journalistiken och/eller former för det offentliga samtalet. Tävlingens tema kommer att presenteras för studenterna onsdag den 16/1 och finalen där studenterna presenterar sina bidrag inför en jury från branschen äger rum den 18 januari klockan 13.00-16.30. 
    

  Juryn består av:

  Alfred Ruth, författare och entreprenör
  Isabelle Guselin, Heureka Ventures
  Hannes Eder, Publit
  Fredrik Söderqvist, retoriker
  Ellen Ahlgren Andersson, Decerno

  Varmt välkommen!

  Livesändning

   

   

  Tid och plats

  När: fredag 18 januari kl. 13:00-16:30

  Vad: övrigt

  Var: Sal MA 648, på plan 6 i Moas båge, Södertörns högskola, Campus Flemingsberg

  Arrangeras av: Ämnena medieteknik, journalistik och retorik samt programmen "IT, medier och design" samt "Journalistik och digitala medier".