Kalendarium

rss

Här presenteras Södertörns högskolas kalendarium. Du kan hitta fler kalenderposter eller se specifika kalenderposter genom att välja ett eller flera filter till höger. För att se kalenderposter som redan har passerat kan du använda filtret Tidpunkt och ange ett eget tidsintervall. Våra arrangemang är för det mesta kostnadsfria och öppna för alla. Om annat gäller framgår det i kalendarieposten.

 • 22
  NOV

  Den kommunala statliga ämbetsmannen

  Ett öppet seminarium i arrangemang av Förvaltningsakademin vid Södertörns högskola. Här diskuteras aktuella frågor om förvaltning och förvaltningspolitik, med inledningar av inbjudna gäster, såväl förvaltningsforskare som förvaltningspraktiker.

  Seminariet hålls av prof. Stig Montin, Förvaltningshögskolan, Göteborgs Universitet, presenterar den nya boken (med titel som seminariet; utgiven på Studentlitteratur 2018) som han författat tillsammans med Göteborgskollegerna Vicki Johansson och Lena Lindgren.

  En av Förvaltningsakademins uppgifter är att utgöra en arena för möten mellan förvaltning och akademi. Som en del i detta arrangerar vi en öppen seminarieserie om förvaltningspolitik.

  Tid och plats

  När: torsdag 22 november kl. 13:00-14:30

  Vad: seminarium

  Var: Sal UB 425, på plan 4 i Biblioteket, Södertörns högskola.

  Arrangeras av: Förvaltningsakademin vid Institutionen för samhällsvetenskaper, Södertörns högskola.