Nyhetsportal

rss

Här presenteras nyheter som har publicerats av Södertörns högskola. Du kan hitta fler nyheter eller se specifika nyheter genom att använda ett filter till höger.

 • 2018-09-25

  Har du en företagsidé som du går och drömmer om? Kom igång med Drivhuset!

  Drivhuset finns på campus för att hjälpa studenter att starta och driva företag. Detta görs i form av rådgivningsmöten, utbildningar och mötesplatser. Allt är helt kostnadsfritt.

  Händer i rörelseRedan på torsdag kan du vara med på inspirationsföreläsningen ”Kom igång med din idé”. Föreläsningen passar dig som är i tankarna kring att starta upp något eget, eller bara är nyfiken på hur det kan gå till. Läs mer på Drivhusets evenemang på eventbrite

  Du har också möjlighet att boka ett personligt rådgivningsmöte med Drivhuset. Det spelar ingen roll om du funderar på att starta upp ett bolag, redan driver ett företag eller bara vill veta mer om hur det går till.

  Under hösten har vi utbildningar en gång i veckan. Allt från att komma igång med din idé eller bygga en app-prototyp till att skriva aktieägaravtal. Varje måndag klockan 15-17 träffas våra entreprenörer i SöderS pub.
  Vi kallar det för Co-working. Då träffas vi för att prata om nya utmaningar, dela kunskap och nätverka.

  Kom gärna förbi och säg hej om du är intresserad av att träffa andra entreprenörer!

Östersjö- och Östeuropaanknytning samt Romska studier