Nyhetsportal

rss

Här presenteras nyheter som har publicerats av Södertörns högskola. Du kan hitta fler nyheter eller se specifika nyheter genom att använda ett filter till höger.

 • 2017-05-08

  Missade du att söka in till höstterminen 2017? Det är inte för sent!

  Om du inte har anmält dig i tid har du fortfarande möjlighet att göra en sen ansökan till flertalet av våra program och kurser som startar höstterminen 2017

  När du gör en sen anmälan antas du i mån av plats. Först behandlas de som sökt i tid och får ett första antagningsbesked. Därefter går turen över till de som är reservplatsplacerade och sist de som har gjort en sen anmälan. Det är bara om det finns lediga platser på ett program eller en kurs som du kan få plats. Observera att om du gör en sen anmälan är det inte en garanti för att du kommer att antas.

  Ballong med Södertörns högskolas loggaGör din sena anmälan på antagning.se

  antagning.se ser du vilka program och kurser på Södertörns högskola det går att göra en sen anmälan till. Bredvid de program och kurser som är öppna för sen anmälan ser du en Välj-knapp som visar att utbildningen är möjlig att söka. På antagning.se finner du mer in
  formation om hur du går till väga vid en sen anmälan.

  Har du frågor om någon utbildning?

  Ring eller mejla Studentservice om du har allmänna frågor om en utbildning på Södertörns högskola. Studentservice är bemannad vardagar mellan klockan 9.00 och 12.00 samt 12.30 och 15.00.
  Telefon: 08-608 32 00
  E-post till studentservice

Östersjö- och Östeuropaanknytning samt Romska studier