Nyhetsportal

rss

Här presenteras nyheter som har publicerats av Södertörns högskola. Du kan hitta fler nyheter eller se specifika nyheter genom att använda ett filter till höger.

 • 2019-01-30

  Möten, mingel och kunskap vid Södertörn hyllar 2019 - varmt välkommen!

  Träffa våra nyblivna professorer som håller korta "SH Talks", se vem som får utmärkelsen Årets alumn respektive "Guldgripen", studenternas pris till bästa lärare, och lyssna till högskolans nya hedersdoktor Diana M. Mishkova. Allt är gratis och öppet för alla. Varmt välkomna!

  Hur kan vi ge våra nya professorerGuldgripen 2018, Sara Sjöling, och Söders ordförande Oskar M Wiik mer plats att dela med sig av sin kunskap, och hur kan vi på ett naturligt sätt samla våra utmärkelser; som Årets alumn och Guldgripen, alltså studentkårens pris  till årets lärare? Svaret på den frågan blev Södertörn hyllar, som hölls för första gången i fjol.

  Under Södertörn hyllar håller dessutom årets hedersdoktor sin föreläsning och årets upplaga har ett helt nytt inslag i form av att de som meriterats som excellenta lärare kommer att uppmärksammas i en programpunkt.

  Södertörn hyllar hålls den 6 februari, och tack vare att vi i år installerar sju professorer, blir det en riktig heldag full av kunskap och spännande samtal.

  - Se Södertörn hyllar som ett smörgåsbord med spännande föreläsningar, nya möten och intressanta samtal, säger Jenny Tirén Berg som ansvarar för dagen. Du väljer de delar du vill ta del i - med varning för att det kommer att vara svårt att välja, eller framförallt att välja bort! Jag har fått några förhandstips om vad professorernas SH Talks kommer att handla om och jag ska försöka vara med hela dagen för att inte missa något.

  Södertörn hyllar 2019

  Program och anmälan

  För program och anmälan, se sh.se/sodertornhyllar2019. Vi kommer att fylla på programmet allt eftersom med information om föreläsningarna.

  Det är en lång dag, men det kommer att finnas både lunch och lite tilltugg vid minglet. Tänk på att anmäla dig så att du har en garanterad plats!

  Varmt välkommen till Södertörn hyllar 2019!

   

   

   

Östersjö- och Östeuropaanknytning samt Romska studier