Nyhetsportal

rss

Här presenteras nyheter som har publicerats av Södertörns högskola. Du kan hitta fler nyheter eller se specifika nyheter genom att använda ett filter till höger.

 • 2019-01-21

  New year, new me – kolla in nya sh.se redan idag!

  Äntligen får vi introducera er för nya sh.se! Den nya hemsidan kommer ersätta den gamla från och med 4 mars. Redan nu kan du titta runt på den nya hemsidan innan den lanseras. Du loggar in med ditt vanliga sh-konto.

  Vi har lyssnat på era önskemål – är du nyfiken på hur resultatet blev?
  En stor förändring är att nya sh.se har en egen studentstartsida. På studentstartsidan finns genvägar till de funktioner som ni använder mest. Vill du veta vilka? Gå in och titta!

  https://use-sodertornshogskola.sitevision.se/student

  Förutom genvägarna finns allt du som student behöver veta samlat under fyra kategorier:

  Hur gör jag? – är en samlingsplats för vanliga frågor och svar. Här hittar du bland annat information om hur du Händer på tangentbordkopplar upp din egen dator på högskolans trådlösa nätverk och hur det går till när du skriver en salstentamen

  Möjligheter, resurser och rättigheter – för att du ska få en så bra studietid som möjligt. Här finns information om dina rättigheter som student, dina möjligheter under studietiden (så som extrajobb och utlandsstudier) och resurser i form av stöd- och servicefunktioner på högskolan.

  Ny student – här har vi samlat det du behöver veta eller ha koll på som nya student. Här hittar du till exempel information om hur du registrerar dig och vad du behöver göra inför kursstart!

  Alumn – du är viktig för oss även efter dina studier. Här hittar du information om vårt alumnnätverk och utmärkelsen årets alumn.

  Vi vill veta vad du tycker!
  Eftersom det är du som student som kommer använda den nya hemsidan så vill vi veta vad du tycker. Har du några synpunkter och kommentarer? Mejla projektnyawebbplatser@sh.se

  Ps. Kom ihåg att hemsidan inte är helt färdig än. Det innebär att vissa funktionaliteter inte fungerar ännu.

Östersjö- och Östeuropaanknytning samt Romska studier