Nyhetsportal

rss

Här presenteras nyheter som har publicerats av Södertörns högskola. Du kan hitta fler nyheter eller se specifika nyheter genom att använda ett filter till höger.

 • 2017-12-01

  Södertörn högskolas kampanj får europeiskt PR-pris

  Kampanjen ”Jag vill något annat” som Södertörns högskola tagit fram tillsammans med Gullers grupp förärades på torsdagskvällen European Excellence Awards i kategorin Employer Branding & Recruiting.

  European Excellence Awards Jagvillnågotannat.se - bild ur kampanjfilmen Jagvillnågotannat, rekryteringskampanj 2017är en europeisk gala som arrangeras av Communication Director, ett europeiskt magasin för PR och kommunikation. Under galan, som hölls i Hamburg, prisades hela 59 bidrag i lika många klasser. I klassen Employer Branding & Recruiting,där Södertörns högskola var nominerad och alltså tog hem segern, var även Bundesministerium der Verteidigung, NNG, PVF Yrke & Utbildning och Svenska McDonald´s nominerade.

  Gullers Grupp, som är den PR-byrå som tagit fram kampanjen tillsammans med kommunikationsavdelningen på Södertörns högskola, har gjort en engelsk version av kampanjen som skickades in till tävlingen.

  – Vi är glada och stolta över att uppmärksammas internationellt, säger Kenneth Wall, kommunikationschef på Södertörns högskola. I och med att den knyter ihop våra utbildningar med de globala målen så visar vi hur du genom att utbilda dig kan hjälpa till att göra världen bättre. Det känns viktigt och rätt för oss på Södertörns högskola, och tydligen även för juryn här på European Excellence Awards.

  Kampanjen Jag vill något annat, som togs fram våren 2017, bygger på att våra utbildningar och kurser kopplades till de 17 globala målen och att presumtiva studenter får hjälp i att välja rätt utbildning utifrån att ange vilken global fråga som engagerar en mest. 

  Läs mer på https://eu-pr.excellence-awards.com

  Se även http://jagvillnågotannat.se/

Östersjö- och Östeuropaanknytning samt Romska studier