Nyhetsportal

rss

Här presenteras nyheter som har publicerats av Södertörns högskola. Du kan hitta fler nyheter eller se specifika nyheter genom att använda ett filter till höger.

 • 2018-11-26

  Träffa oss på Saco studentmässa 28 - 30/11

  Vet du att du vill studera, men är osäker på vad? Kom till Stockholmsmässan i Älvsjö och träffa våra studenter och studie- och karriärvägledare.


  Bild på student på Saco studentmässaHar du frågor och funderingar om högskolstudier och livet som student? Passa på att fråga våra studenter hur det är att läsa på just det program eller det ämne som du är intresserad av. Är du osäker på vilken utbildning som passar dig är också våra studie- och karriärvägledare på plats. 

  När?

  Onsdag 28 november kl 9.00 - 16.00
  Torsdag 29 november kl 9.00 - 16.00
  Fredag 30 november kl 9.00 - 15.00

  Var?

  Saco Studentmässa, Stockholmsmässan i Älvsjö. Södertörns högskola finns i monter C10:16. Mer information om mässan hittar du på Saco Studentmässas hemsida. 

  Hälsa på oss på Södertörns högskola!

  Hinner du inte träffa oss på mässan är du varmt välkommen att besöka oss i Flemingsberg – 19 minuter med pendeln från Stockholms central.Träffa våra studie- och karriärvägledare i Studie- och karriärcenter och få svar på dina frågor om studier. Eller varför inte ta en fika med en student som läser det som du är intresserad av? Boka en fikastund redan i dag!

  Varmt välkommen!

Östersjö- och Östeuropaanknytning samt Romska studier