Nyhetsportal

rss

Här presenteras nyheter som har publicerats av Södertörns högskola. Du kan hitta fler nyheter eller se specifika nyheter genom att använda ett filter till höger.

 • 2018-09-03

  Välkommen till en ny termin vid Södertörns högskola!

  Efter en varm, lång och härlig sommar så drar nu höstens alla utbildningar igång. Vi har ett fullspäckat terminsstartsprogram för att du ska få en så bra start på studierna som möjligt.

  Entré vid Södertörns högskolaIdag rivstartar vi den nya terminen med en välkomstceremoni i aulan klockan 10:00. Där får du träffa rektor, personal och andra studenter. Sedan fortlöper veckan med bland annat biblioteksintroduktion med guidad tur, Studieverkstans föreläsning om "kom igång med studierna!" och du kan träffa Funka som har hand om stöd till studenter med funktionsnedsättning. Hela terminsstartsprogrammet hittar du här.

  Södertörns högskolas studentkår SöderS har också flera aktiviteter under terminsstartsveckan. Deras program kan du se i sin helhet på deras hemsida.

  Fråga en studentambassadör!

  Undrar du över något eller behöver hjälp att hitta på campus? Fråga gärna våra studentambassadörer! De står utplacerade på olika platser på campus och svarar gärna på frågor.

  Varmt välkomna alla nya och gamla studenter till en ny termin vid Södertörns högskola!

Östersjö- och Östeuropaanknytning samt Romska studier