Nyhetsportal

rss

Här presenteras nyheter som har publicerats av Södertörns högskola. Du kan hitta fler nyheter eller se specifika nyheter genom att använda ett filter till höger.

 • 2019-01-17

  Välkommen till en ny termin vid Södertörns högskola!

  Nu drar vårterminens utbildningar igång! Vi har ett fullspäckat terminsprogram för att du ska få en så bra start på studierna som möjligt.

  Måndagen den 21 januari rivstartar vi den nya terminen med en välkomstceremoni i aulan klockan 10.00. Där får du träffa rektor, personal och andra studenter.Entrématta

  Du är också välkommen att delta i våra terminsstartsaktiviteter! Under veckan har vi bland annat biblioteksintroduktion med guidad tur, Studieverkstans föreläsning ”kom igång med studierna!”, och du kan träffa Funka!, som har hand om stöd till studenter med funktionsnedsättning. Hela terminsstartsprogrammet hittar du här!

  Södertörns högskolas studentkår SöderS har också flera aktiviteter under terminsstartsveckan. Deras evenemang kan du se i sin helhet på SöderS hemsida.


  Fråga en studentambassadör!

  Undrar du över något, eller behöver hjälp att hitta på campus? Fråga gärna våra studentambassadörer! Under terminens första vecka står de utplacerade vid receptionen på plan 5 vid Moas båge.

  Vi önskar både nya och gamla studenter varmt välkomna till en ny termin vid Södertörns högskola!

Östersjö- och Östeuropaanknytning samt Romska studier