Personer som letar böcker i bibliotekets hyllor

Beställ inläsning av kursbok

Använder du talböcker och letar efter en kursbok som saknas i Legimus? Fyll i formuläret så beställer vi inläsning av boken åt dig.

Om formuläret

Formuläret är enbart till för dig som är student på Södertörns högskola eller Röda Korsets Högskola och redan har ett konto för talböcker via Legimus. Du hittar mer information på Bibliotekets hjälp och stöd till dig med funktionsnedsättning.

Innan du fyller i formuläret

Sök efter boken på Legimus Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att kontrollera att boken inte redan finns som talbok. I så fall är det bara att ladda ner den med ditt Legimus-konto. Observera också att det kan ta upp till 8 veckor att få en bok inläst så försök alltid att vara i så god tid som möjligt.

Om du har svårt att fylla i formuläret går det naturligtvis bra att kontakta oss genom att mejla talbok@sh.se eller genom att ringa biblioteket på 08‑608 4016 så ringer vi tillbaka.

Beställ inläsning av kursbok

Formuläret är tillfälligt stängt men Talboksservice är bemannat större delen av sommaren. Mejla oss på talbok@sh.se så hjälper vi dig.

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2021-07-05