Personer som letar böcker i bibliotekets hyllor

Begär inläsning av kursbok

Använder du talböcker och letar efter en kursbok som saknas i Legimus? Fyll i formuläret så beställer vi inläsning av boken åt dig, förutsatt att den uppfyller kraven.

Om formuläret

Formuläret är enbart till för dig som är student på Södertörns högskola, Röda Korsets Högskola eller Stockholms musikpedagogiska institut och redan har ett konto för talböcker via Legimus. Du hittar mer information på Bibliotekets hjälp och stöd till dig med funktionsnedsättning.

Om du efterfrågar ett annat format än talbok, mejla oss istället.

Innan du fyller i formuläret

Sök efter boken på Legimus Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att kontrollera att boken inte redan finns som talbok. I så fall är det bara att ladda ner den med ditt Legimus-konto. Observera också att det kan ta upp till 8 veckor att få en bok inläst så försök alltid att vara i så god tid som möjligt.

Om du inte kan eller vill fylla i formuläret går det naturligtvis också bra att kontakta oss genom att mejla talbok@sh.se eller ringa biblioteket på 08‑608 4016 så ringer vi tillbaka.

Beställ inläsning av kursbokBekräfta att boken är obligatorisk kurslitteratur genom att markera i rutan. * (obligatorisk)
Bekräfta att boken är obligatorisk kurslitteratur genom att markera i rutan.

Bekräfta att du behöver hela boken genom att markera i rutan. * (obligatorisk)
Bekräfta att du behöver hela boken genom att markera i rutan.

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2024-01-08