Dela

Facebook Mail Twitter

27

maj

Hur påverkar coronapandemin besöksnäringen på öar och i skärgårdar?

Varmt välkommen till första kunskapsseminariet från projektet Ö- och skärgårdsturism under pandemin. Projektet som finansieras av Tillväxtverket är en del av Tillväxtverkets satsning på kunskapsutveckling om pandemins effekter på besöksnäringen.

Vi presenterar projektets halvtidsrapport och redogör för skärgårds- och ösamhällens erfarenheter, utmaningar och möjligheter från pandemins utbrott i mars 2020 och fram till idag.

Vid webbinariet kommer projektdeltagarna att presentera projektets inriktning och målsättningar, resultatet från genomförda intervjuer med skärgårds- och ö-föreningar, samt och fokusgrupper med ö- och skärgårdsföretagare. Vi kommer också att presentera Skärgårdsföretagarportalen, en öppen databas med kunskap och företagande på öar och i skärgårdar.

Vi svarar på frågor och välkomnar en diskussion om hur vi kan fånga upp ytterligare dimensioner av pandemin och dess effekter på besöksnäringen, samt insikter om hur näringen kan ställa om och återhämta sig.

Seminariet vänder sig främst till dig som verkar och arbetar på öar och i skärgårdar, till dig som arbetar med främjande eller kunskapsutveckling inom turism och besöksnäring.

Antalet platser är begränsat. Dokumentation kommer att läggas ut på Skärgårdsföretagarportalen i efterhand.

Kontakt, länkar och anmälan

Webianariet äger rum i Zoom:
https://sh-se.zoom.us/j/64611324741 Länk till annan webbplats.

Anmäl dig via: enter@sh.se

Kontaktperson: Paulina Rytkönen.

Tid och plats

27 maj 13:00-14:30

Seminarium

Zoom: https://sh-se.zoom.us/j/64611324741

Svenska

Arrangeras av

Södertörns högskola & Tillväxtverket

Kontakt

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2021-05-06