Dela

Facebook Mail Twitter

01

okt

Seminarium: Dela på ledarskapet - går det?

Seminariet är ett samarbete mellan Arbetsgivarverket och Södertörns högskola och leds av Jenny Madestam. Seminariet riktar sig mot chefer och arbetsgivarföreträdare (hos Arbetsgivarverkets medlemmar).

Sinnebilden av ledarskap är att detta utgörs av en (1) person och inte flera. Ledarskapsforskning har emellertid börjat uppmärksamma mer kollektiva former av ledarskap. Att dela på ledarskap har visat sig både framgångsrikt för organisationer och underlättande för utövarna av ledarskapet. På detta seminarium presenteras vad delat ledarskap innebär och förutsättningar för det samma, likaså ges exempel på när detta utövas inom skolans värld och inom partipolitiken.

Anmälan krävs. Länk till anmälan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tid och plats

01 oktober 17:00-18:30

Seminarium

Arbetsgivarverket, Sveavägen 44, Stockholm

Svenska

Arrangeras av

Förvaltningsakademin, Södertörns högskola

Kontakt

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2019-09-12