Dela

Facebook Mail Twitter

13

feb

25

feb

Gunnar Nygren och Carina Tenor presenterar sin nya bok

All seminars will be held via Zoom at 13:00-14:30 unless otherwise announced. Titles in Swedish will generally be held in Swedish. More information about each seminar and Zoom links will be sent out separately, contact. Kristina.Riegert@sh.se

Gunnar Nygren och Carina Tenor presenterar sin nya bok Lokaljournalistik – Nära nyheter i en global värld. Discussant: Unni From, Department of Media and Journalism Studies. Aarhus Universitet, Denmark.

Tid och plats

13 februari 13:00 - 25 februari 14:00

Högre seminarium

Zoom, hitta hit

Svenska

Arrangeras av

Arrangeras av journalistiken vid Institutionen för samhällsvetenskaper, Södertörns högskola.

Kontakt

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2021-02-15