Dela

Facebook Mail Twitter

01

feb

2022

MT-Live/Öppen föreläsning i medieteknik med Cecilia Victoria Kärrberg - Lyckas med sociala medier

Välkomna på MT-Live/Öppen föreläsning i medieteknik med Cecilia Victoria Kärrberg, VD och ägare av Digitalsnack är en prisbelönt fullservicebyrå inom sociala medier. Cecilia kom att dela med sig av sin kunskap kring att "Lyckas med sociala medier - Digitalsnack bästa tips!"

95% av svenska internetanvändare är på sociala medier dagligen. Det ger en enorm potential att nå ut med budskap och marknadsföring. Men också stora utmaningar att sticka ut i bruset och förstå hur de olika kanalerna fungerar och vilket innehåll som ger bäst effekt. Cecilia Victoria Kärrberg från Digitalsnack - Social mediebyrå gästar MT-Live och kommer prata om vilka trender som kommer påverka sociala medier under 2022, samt berätta om några framgångsrika strategier att jobba med för att lyckas med sociala medier. 

Om Digitalsnack
Digitalsnack är en prisbelönt fullservicebyrå inom sociala medier. Cecilia Victoria Kärrberg är VD och ägare med över 10 års erfarenhet av att skapa strategier, följa beteenden och föreläsa om sociala medier. Digitalsnack driver även Sveriges största podcast inom sociala medier. 

1 Februari kl. 13.00

Webinar i Zoom: https://sh-se.zoom.us/webinar/register/WN_VAwZZDs4R0as_Uqv0Tfiiw
Alla är välkomna att ta del av denna föreläsning (registrering krävs inför webinaret)

Varmt välkomna!

Tid och plats

01 februari 2022, 13:00-15:00

Öppen föreläsning

https://sh-se.zoom.us/webinar/register/WN_VAwZZDs4R0as_Uqv0Tfiiw, hitta hit

Svenska

Arrangeras av

MT-Live/Öppen föreläsning i medieteknik: Sofia Lundmark

Kontakt

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2022-01-11