Dela

Facebook Mail Twitter

26

sep

30

sep

2022

Multiplex Realities

Varmt välkommen att uppleva verket Multiplex Realities av Södertörns högskolas konstnärsresidensinnehavare Noah Hellwig!

Nästa vecka (v. 39: 26/9-30/9) mellan 9.30-16.30 ges du möjlighet att delta i verket Multiplex Realities som ges i Södertörns högskolas bibliotekslounge.

Multiplex Realities består av två stycken performance i formatet en-till-en som utspelas samtidigt i två olika rum för varsin publikdeltagare. Som deltagare i verket bjuds du in till att förnimma multipla lager av verkligheten genom ett utforskande av din fantasi, dina sinnen och virtuell reality teknologi. Verket arbetar sensoriskt och socialt under ett möte mellan en deltagare och en performer i ett lekfullt utmanande av ens egna upplevelser och begränsninsningar.

Verket fungerar samtidigt som en levande konstinstallation, där alla aktioner och händelser inuti verket kan bli följda av passerande publik som kikar in utifrån. Den yttre publiken kan följa hur två kroppar långsamt förändras och utvecklas tillsammans genom ett lekfullt och dansant inlyssnande.

Om Noah Hellwig:
Noah Hellwig är en dansare/koreograf som arbetar i en rad olika nischar av rörelsebaserad scenkonst. Han har erfarenhet av dansstilar som balett, samtida dans och barock dans, men han har arbetat också med experimentellt performance, dans-/installationsföreställningar för bebisar, koreografi för musiker, mixed-reality performance (VR), dans med interaktiva teknologier samt immersiva performance. Hans egna konsnärskap fokuserar mycket på den subjektiva sensoriska och sociala upplevelsen och han är nu i ett utforskande kring deltagarbaserad scenkonst.

Nästa vecka (v. 39: 26/9-30/9) mellan 9.30-16.30 ges du möjlighet att delta i verket Multiplex Realities som ges i Södertörns högskolas bibliotekslounge. Varje föreställning är ca. 20 minuter.

Varmt välkommen att boka in en fantastisk upplevelse!

Tid och plats

26 september 2022, 14:00 - 30 september 2022, 16:30

Övrigt

Södertörns högskolas bibliotek, hitta hit

Svenska

Arrangeras av

Externa relationer (Erik Falk) i samarbete med Huddinge kommun, Södertörns högskolas bibliotek, Noah Hellwig, Sofia Lundmark och Martin Jonsson

Kontakt

Användbara länkar

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2022-09-22