Dela

Facebook Mail Twitter

03

jun

2024

Använd rummet: en högskolepedagogisk experimentworkshop

Är du nyfiken på hur du kan använda resurser i det fysiska eller digitala rummet när du undervisar? Vill du utforska hur du kan öka studentaktiviteten under en del av en föreläsning eller ett seminarium?

I den lärarledda undervisningen får studenterna ofta lyssna och ställa frågor, men vilka alternativ erbjuder det fysiska och/eller digitala rummet? Vi är några intresserade kollegor från HPU och IKT som bjuder in till en prova-på-workshop i all anspråkslöshet i en så kallad pedagogisk lärosal. Vi läser ett kapitel ur boken Använd rummet: högskolepedagogiska metoder för aktiva lärosalar. Med inspiration från boken funderar vi på pedagogiska möjligheter i det egna ämnet.

Här anmäler du dig via Forms Länk till annan webbplats.

Tid och plats

03 juni 2024, 13:00-16:00

Workshop

ME452, hitta hit

Svenska

Arrangeras av

Enheten för högskolepedagogisk utveckling

Kontakt

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2024-05-08