Dela

Facebook Mail Twitter

05

nov

2024

Save the date: Samverkans- & innovationsdagen

Välkommen till Södertörns högskola den 5 november! Då bjuder vi in till ett spännande program för att visa upp forskning, utbildning och samverkan som bidrar till innovation för ett hållbart samhälle.

För att finna lösningar på samhällsproblem och möta de sociala, ekonomiska, politiska och miljömässiga utmaningar vi står inför, krävs nya och ofta tvärdisciplinära idéer och metoder. Dessa uppstår då lärosäten, näringsliv, myndigheter och civilsamhället samverkar och samskapar tillsammans.

Under innovationsdagarna lyfter vi fram några spännande aktiviteter inom samverkan och innovation och samtalar om hur vi ännu bättre kan bidra till en hållbar samhällsutveckling. Deltar gör forskare, lärare, studenter, kommuner, näringsliv, finansiärer och andra aktörer.

Program och anmälningslänk publiceras i augusti, men boka in datumet redan nu. Hoppas vi ses!

Tid och plats

05 november 2024, 09:00-17:00

Samverkan

Innovation Station, Alfred Nobels allé 5, plan 6, hitta hit

Svenska

Arrangeras av

Externa relationer

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2024-07-03