Dela

Facebook Mail Twitter

03

sep

2024

Ansökningsworkshop: pedagogisk meritering

Obligatoriskt för att få ansöka om pedagogisk meritering är att ha deltagit i en ansökningsworkshop vid högskolepedagogiska enheten. Om du gått workshoppen tidigare eller deltagit i kursen Att skriva fram sina pedagogiska meriter räknas detta som likvärdigt.

Workshoppen inleds med information om ansökningsprocessen från meriteringskommitténs ordförande Lena Roos. Även om du varit med på en workshop tidigare år eller gått kursen Att skriva fram sina pedagogiska meriter är du välkommen till detta informationstillfälle för att få veta mer om ansökningsprocessen.

När:
3 september (inför ansökan 28/10) kl. 14-16 i PA239. Anmäl dig.

Tid och plats

03 september 2024, 14:00-16:00

Workshop

PA239, hitta hit

Svenska

Arrangeras av

Enheten för högskolepedagogisk utveckling

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2024-06-27