Dela

Facebook Mail Twitter

2019-03-01

Ny Mina lån, grupprumsbokning och SöderScholar

Samtidigt som biblioteket nu får en ny webbplats passar vi på att fräscha upp även våra andra sidor. Mina lån och grupprumsbokningen är helt nya och SöderScholar har bytt skepnad.

Student läser på en surfplatta

För dig som är student eller personal på Södertörns högskola blir skillnaden störst eftersom du inte längre behöver logga in separat i alla system. Logga in en gång i en tjänst, så är du också inloggad i de flesta andra tjänster. Smidigt, va?

Mina lån

Bibliotekets sidor Mina lån där du kan se dina lån, reservationer och skulder har fått helt förändrat utseende. Du kan från och med nu logga in med ditt SH-konto om du är student eller personal på Södertörns högskola. Om du är student på Röda Korsets Högskola loggar du in med ditt RKH-konto. Alla andra, inklusive personal på RKH loggar som tidigare in med namn och lånekortsnummer. Gå till Mina lån.länk till annan webbplats

Lånar du fjärrlån? Dem hittar du under den närmaste tiden i gamla Mina lånlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Grupprumsbokningen

Grupprumsbokningen har fått nytt och mobilanpassat utseende och är, hoppas vi, lättare att navigera i nu än tidigare. En skillnad är att du nu kan färgmarkera dina bokningar så att det blir lättare för kurskamrater att hitta din bokning. Om du har tillgång till Resursrummet så hittar du det från och med nu överst i listan över grupprum. Gå till grupprumsbokningen.länk till annan webbplats

SöderScholar

Också bibliotekets sökverktyg har ändrats, även om skillnaden här mest är utseendemässig. Gå till SöderScholar.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ris och ros

Har du synpunkter eller förbättringsförslag? Vi vill gärna höra ifrån dig! Mejla oss på biblioteket@sh.se.

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2019-10-10