Dela

Facebook Mail Twitter

2019-08-22

Tysta läsesalen åter i bruk

Vi har nu kunnat öppna tysta läsesalen efter avstängningen. Välkommen att läsa i stillhet på biblioteket.

Student läser på en surfplatta

Vi kan med glädje meddela att bibliotekets tysta läsesal på plan 5,5 äntligen kunnat öppna igen efter att ha varit stängd under sommaren, på grund av först ett planerat mattbyte och därefter en olycklig brandincident.

Så alla som längtat efter att få läsa och studera i lugn och ro utan störande samtal och mobilsignaler: välkommen till en uppfräschad variant av denna poulära studieplats. Du behöver inte boka plats, bara kom in och slå dig ner. Läsesalen håller öppet när biblioteket är öppet.

Vill du läsa mer om det här området:
Bibliotek

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2019-08-22