Södertörns högskola övergår till distansundervisning - ingen undervisning i högskolans lokaler från och med onsdag 18 mars.

Regeringen rekommenderade den 18 mars att alla högskolor och universitet går över till distansundervisning. Södertörns högskola har följt rekommendationen och ingen undervisning sker i högskolans lokaler tillsvidare, med största sannolikhet gäller detta hela vårterminen. Alla salsskrivningar ersätts med alternativ examinationsform under hela vårterminen. Studenter ombeds att ta del av information från respektive kurs eller program via Studiewebben. Medarbetare och studenter kommer in i högskolans lokaler med passerkort och både Infocenter och Biblioteket är öppna.

Uppdaterad:

2020-04-02

kl. 15:42

Stäng meddelande

Dela

Facebook Mail Twitter

2019-09-30

Sökhandledning på nätet!

Behöver du hjälp att hitta forskning, men har svårt att vara på plats och prata med en bibliotekarie? Testa sökhandledning via videolänk! Tjänsten erbjuds på onsdagar klockan 15:00–16:00.

Student läser på en surfplatta

Nu erbjuder vi också sökhandledning på nätet onsdagar 15:00–16:00. Boka som vanligt i vårt bokningssystemlänk till annan webbplats. Du använder en dator och får handledning via en videokonferenslänk som skickas till dig på mejl.

Bibliotekets sökhandledning erbjuds dig som är student eller personal vid Södertörns högskola eller Röda Korsets Högskola, skriver uppsats eller liknande och vill lära dig mer om informationssökning eller referenshantering.

Vi arbetar tillsammans med frågor som:

  • Var söker jag efter tidigare forskning om mitt uppsatsämne?
  • Hur får jag fler relevanta sökträffar?
  • Hur skriver jag referenser?

Läs mer på sidan Boka sökhandledning.

Välkommen!

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Bibliotek

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2019-09-30