Södertörns högskola övergår till distansundervisning - ingen undervisning i högskolans lokaler från och med onsdag 18 mars.

Regeringen rekommenderade den 18 mars att alla högskolor och universitet går över till distansundervisning. Södertörns högskola har följt rekommendationen och ingen undervisning sker i högskolans lokaler tillsvidare, med största sannolikhet gäller detta hela vårterminen. Alla salsskrivningar ersätts med alternativ examinationsform under hela vårterminen. Studenter ombeds att ta del av information från respektive kurs eller program via Studiewebben. Medarbetare och studenter kommer in i högskolans lokaler med passerkort och både Infocenter och Biblioteket är öppna.

Uppdaterad:

2020-04-02

kl. 15:42

Stäng meddelande

Dela

Facebook Mail Twitter

2019-10-15

Utställning ”Europa - Humanisternas arv”

Biblioteket visar under oktober utställningen ”Europa – Humanisternas arv”.

Student läser på en surfplatta

Utställningen handlar om det europeiska humanistiska arvets mångfald utifrån ett alleuropeiskt perspektiv, och presenterar humanister från 19 europeiska länder.

Du hittar utställningen i biblioteket på plan 5, i närheten av tidskrifterna.

Utställningen har skapats av EUNIC (European Union National Institutes for Culture) som är ett nätverk bestående av EU-ländernas kulturinstitut och kulturavdelningar, i samarbete med EU-kommissionen Sverige.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Bibliotek

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2019-10-15