Dela

Facebook Mail Twitter

2019-11-01

Utställning: Medborgerlig bildning och bibliotek

Mellan den 30 oktober och den 10 november visar biblioteket en posterutställning gjord av studenter på Bibliotekarieprogrammet.

Student läser på en surfplatta

Under programmets andra delkurs, ”Medborgerlig bildning och bibliotek”, har bibliotekariestudenterna genom intervjuer och observationer undersökt hur sju olika bibliotek ser på och arbetar med bildning. Att främja bildning är ett av bibliotekens uppdrag enligt svensk lag.

Resultatet presenteras i form av akademiska posters och ställs ut på Södertörns högskolebibliotek från den 30 oktober till och med den 10 november. Du hittar utställningen på entréplan, nära tidningshörnan.

Välkomna!

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2019-11-01