Dela

Facebook Mail Twitter

2020-02-11

I <3 biblioteket... eller?

Vad känner du för biblioteket? Kanske har du tröttnat rejält och vill göra slut? Eller är du tvärtom nykär? Kom och skriv brev till oss. Fredag 14 februari hittar du oss i bibliotekets entréområde med papper och pennor (och kanske en och annan godis).

Student läser på en surfplatta

Det här är ett sätt för oss att fånga in just dina tankar. Du kan skriva ett kärleksbrev där du tar upp det som är bra med biblioteket som helhet eller någon särskild tjänst eller funktion. Eller kanske vill du hellre skriva ett göra-slut-brev där du berättar vad som absolut inte fungerar?

Att skriva kärleksbrev och göra slut-brev är en så kallad UX-metod. UX står för User Experience och är alltså ett sätt att fånga in användares upplevelser, tankar och känslor. På så vis kan vi få bättre koll på vad du tycker om biblioteket. Ett roligt och enkelt sätt att både ge och få feedback.

På Alla hjärtans dag får du chansen att förklara din kärlek eller göra slut med oss. Vi ser (med bävan) fram emot just ditt brev!

Vill du läsa mer om det här området:
Student Bibliotek

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2020-02-11