Dela

Facebook Mail Twitter

2020-05-07

Biblioteket är stängt för allmänheten, med anledning av pandemin

Du som är student eller personal på Södertörns högskola, Röda Korsets Högskola eller Stockholms musikpedagogiska institut kan fortfarande komma in. Observera att du måste ha passerkort med kod eftersom dörrarna är låsta.

Student läser på en surfplatta

Allmänhet

Du som tillhör allmänheten (inklusive exempelvis studenter på Stockholms universitet, KI och KTH) kan inte längre besöka biblioteket. Du kan alltså varken låna eller reservera böcker, beställa fjärrlån eller sitta i biblioteket. Entrédörrarna är låsta. Du kan däremot alltid återlämna böcker i bokinkastet som du hittar till vänster om entrén. Om du har böcker från oss hemma går det bra att låna om dem så länge ingen står i kö.

Åtgärden gäller tills vidare. Vi beklagar detta och välkomnar dig tillbaka när det är möjligt igen.

Student på Södertörns högskola (SH)

Du som är student kan fortfarande använda biblioteket måndag–fredag 8:30–16:30. Viktigt att veta är dock att du sedan 6 maj absolut måste ha med ditt SH-kort samt kod, i annat fall kommer du inte att släppas in. Om du har något problem med ditt kort ber vi dig att kontakta Infocenter. Se också till att inte släppa in någon annan när du går in eller ut.

Student eller personal på Röda Korsets Högskola (RKH)

Du som är student eller personal på RKH får ett tillfälligt passerkort med kod. Kortet hämtar du ut i Infocenter mot uppvisande av legitimation och RKH-kort. Alla detaljer finns i Canvas. Hör av dig om något är oklart! Med kortet kan du använda biblioteket som vanligt under våra öppettider måndag–fredag 8:30–16:30. Se till att inte släppa in någon annan när du går in eller ut.

Student eller personal på Stockholms musikpedagogiska institut (SMI)

Du kan fortfarande använda biblioteket måndag–fredag 8:30–16:30. Viktigt att veta är dock att du sedan 6 maj absolut måste ha med ditt SH-kort samt kod, i annat fall kommer du inte att släppas in. Om du har något problem med ditt kort ber vi dig att kontakta Infocenter. Hämtade du aldrig ut ditt kort? På Infocenter kan du få ett tillfälligt. Se också till att inte släppa in någon annan när du går in eller ut.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Bibliotek

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2020-05-07