Dela

Facebook Mail Twitter

Biblioteket öppet för studenter och personal, men glöm inte passerkortet

Vi har öppet enbart för studenter och personal på Södertörns högskola (SH), Röda Korsets Högskola (RKH) och Stockholms musikpedagogiska institut (SMI). Du måste ha passerkort, eftersom dörrarna är stängda. Här får du reda på hur du skaffar detta.

Student läser på en surfplatta

Allmänhet

Du som tillhör allmänheten (inklusive exempelvis studenter på Stockholms universitet, KI och KTH) kan just nu inte besöka biblioteket. Åtgärden gäller tills vidare och beror på pandemin. Vi beklagar detta och välkomnar dig tillbaka när det är möjligt igen.

Studenter och personal på SH, RKH och SMI

Som student eller personal kan du använda biblioteket under våra öppettider, men behöver ett passerkort (SH-kort) för att komma in. Här ser du vad som gäller för dig. Viktigt är att du ser till att inte släppa in någon annan när du går in eller ut. Ha gärna med legitimation eftersom kontroller kan ske.

Student på SH

Student eller personal på RKH

Student eller personal på SMI

Du som är ny - kolla gärna in vår guide till biblioteket, för en snabb översikt.

Välkomna hit alla nya och gamla studenter!

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Student Läs mer om: Bibliotek

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2021-02-22