Dela

Facebook Mail Twitter

Flitens lampa kräver ljus

Ute är mörkt och kallt men nu är det ljust i grupprummen.

Ett av bibliotekets grupprum

Som en liten lokal avspegling av energikrisen har biblioteket drabbats av återkommande elproblem denna höst. Det har handlat om belysning vid studieplatser, eluttag för laddning av datorer, och, allra mest långdraget, belysningen i grupprummen.

Vi är helt medvetna om att god belysning är av stor vikt för studiemiljö och effektivitet. Det har inte varit bortglömt, men tagit tid eftersom armaturen i rummen bytts ut mot mer miljövänlig, något som kommer att ske successivt. Nu ska all belysning fungera, men om du skulle upptäcka nya problem av något slag – tveka inte att höra av dig!

Vi är otroligt tacksamma gentemot er studenter som rapporterar fel till oss, så att vi kan felanmäla vidare. Fortsätt så!

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Bibliotek

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2022-11-08