Dela

Facebook Mail Twitter

Boka referenshandledning

Biblioteket kan hjälpa dig med referenserna i din uppsats

Student läser på en surfplatta

I slutet av terminen är det många studenter som kommit till slutfasen av sina uppsatser. Det är en bra tidpunkt att gå igenom referenserna en extra gång, så att allt stämmer. Referenser kan vara krångligt att få till, men du som är student på Södertörns högskola eller Röda Korsets Högskola kan boka handledning med en bibliotekarie för att få hjälp med referenshanteringen.

Handledningen sker i första hand digitalt via Zoom, men kan också ges på plats i biblioteket. Du bokar direkt via ett formulär som du hittar med denna länk. Där hittar du också mer information om handledningen och vidare länkar till guider om de vanliga systemen för referenser.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Bibliotek

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2022-11-15