Dela

Facebook Mail Twitter

Test på databasen IEEE Xplore under februari 2023

Under februari månad har du som student, lärare och forskare vid Södertörns högskola möjlighet att testa databasen IEEE Xplore.

Händer skriver på datortangentbord

Du hittar databasen i databaslistan eller genom att klicka på länken IEEE Xplore Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. IEEE Xplore ger tillgång till miljontals fulltextdokument från några av världens mest citerade publikationer inom bland annat datavetenskap, behandling av finansiell data och cybersäkerhet. Hundratals titlar från MIT Press inom områden som datavetenskap, artificiell intelligens, informationsteori, dataprogrammering och informationsteknik är också tillgängliga.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Bibliotek

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2023-02-01