Dela

Facebook Mail Twitter

Nytillkomna rum för ensamstudier och platsbyte på grupprum

Förändringar i bibliotekets lärandemiljö: Två nya studiebås på plan 7 och ett flyttat grupprum på plan 5.

Ett av bibliotekets grupprum

Studiebås

Vi har fått många förfrågningar kring rum för ensamarbete, för den som har extra behov av att kunna koncentrera sig, kunna vara med på zoomseminarier eller kanske göra en intervju, för att bara nämna några exempel som kommit upp i samtal med er studenter. Och äntligen har vi fått till en bra lösning!

I området Aniara på plan 7 finns nu två studiebås (UB 788 och UB 789). I nuläget kan de inte bokas, bara att droppa in när de är lediga

Flyttat grupprum

Samtidigt tar vi bort grupprum UB 525 och gör om det till ett handledningsrum. Orsaken är att vi efter pandemin åter ser ett behov av ett rum för olika typer av pedagogiska möten mellan personal och studenter. Detta rum fungerar även som bibliotekets förråd och har stora problem med överhörning. Det finns alltså inte längre tillgängligt som grupprum.

Istället är UB 517 nu tillgängligt för alla studenter att använda som grupprum. I nuläget går det inte att boka, bara att droppa in när rummet är tomt.

Vad tycker du?

Det handlar om din studiemiljö. Vi vill därför gärna veta vad du som är student tycker. Ska rummen kunna bokas? Möter de dina behov? Har du andra synpunkter? Hör av dig!

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Bibliotek

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2023-05-10