Dela

Facebook Mail Twitter

Ny karta över biblioteket

Brukar du använda kartan när du ska hitta en bok? Nu ser den lite annorlunda ut.

Karta över biblioteket. Kartan visar plan 6 och hylla Ohj Genusfrågor

Svårt hitta rätt hylla? En hjälp som finns inbyggd i bibliotekets sökverktyg SöderScholar är kartan som du hittar genom att klicka på informationen om var boken finns (till exempel Plan 5, Hylla Em Att). Från och med nu ser den annorlunda ut, men är förhoppningsvis till lika stor hjälp.

Förutom att hitta böcker du sökt fram i katalogen kan du också använda kartan för att klicka dig fram till var ett grupprum, reserverade böcker och toaletter finns, bland mycket annat. Antingen klickar du direkt i bilden, eller så använder du menyn för att se var det du letar efter finns. Den nya kartan är också sökbar, ett stort plus jämfört med den tidigare.

Vi hoppas att du har användning för kartan när du orienterar dig i biblioteket. Och som vanligt: behöver du hjälp kan du alltid kontakta oss.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Bibliotek

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2023-10-17