Dela

Facebook Mail Twitter

Information från Östersjöstiftelsen om kommande utlysningar 2023

Nästa år kommer Östersjöstiftelsen utlysa samma fyra stödformer som under 2022: två- och treåriga projekt, postdok-projekt, storprojekt och forskarnätverk.

Student läser på en surfplatta

En nyhet för postdok-utlysningen är att stödformen även kan sökas av doktorander som inte har erhållit sin doktorsexamen vid sista ansökningsdatum. Doktoranden måste dock ha en doktorsexamen innan anslagsperiodens start (senast 2023-12-31). Ifall projektet beviljas och projektledaren inte har doktorsexamen innan anslagsperiodens start kan anslaget inte användas.

Nya anvisningar för ansökan 2023 läggs ut på stiftelsens webbplats i oktober. En kort nyhet som påannonserar ändringar finns på svenska Länk till annan webbplats. (länk till annan webbplats öppnas i nytt fönster) och engelska Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. redan nu.

Vill du läsa mer om det här området:
Läs mer om: Östersjö- och Östeuropa

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2022-10-18