Dela

Facebook Mail Twitter

Utlysning av doktorandplatser VT2023

Södertörns högskola utlyser under januari till mars 2023 ett 30-tal nya doktorandplatser inom cirka 15 forskarutbildningsämnen med tillträde till studier och anställning den 1 september 2023.

Den första utlysningsomgången är öppen mellan 10 januari och 13 februari och den andra mellan 10 februari och 13 mars. Under den första perioden utlyses bland annat doktorandplatser inom forskarskolan Baltic and East European Graduate School (BEEGS) men även ett antal andra platser utan koppling till någon forskarskola.

Då högskolan ingår samarbetsavtal med sex nya forskarskolor under 2023, finns det fler doktorandplatser än vanligt att ansöka till och det är de nya forskarskolornas platser som i första hand utlyses i den andra omgången med start i februari. Ett par forskarskolor utlyser dock sina doktorandplatser vid ett tidigare datum. Information om fem av dessa forskarskolor hittar du här. Den sjätte forskarskolan är ”Transformering i planeringens gränssnitt” (TRANSPLACE) och ingår i forskarutbildningsämnet den praktiska kunskapens teori vid Centrum för praktisk kunskap. Den forskarskolan vill utveckla och genomdriva ambitiösa och djärva initiativ för hållbarhetsomställning tillsammans med nyckelaktörer inom svensk stadsutveckling och transportplanering.

Alla lediga doktorandplatser kan du från och med den 10 januari 2023 hitta på högskolans sida Lediga jobb eller motsvarande sida på engelska ”Vacant positions”.

Läs mer om forskarutbildningen på högskolan.

Dela

Facebook Mail Twitter

Sidan är uppdaterad

2023-02-16